top of page
VQLOGO.jpg

CONTACT US

Har du spørsmål?

Du kan sende oss en mail på post@vintagequeen.no

Thanks for submitting!

Anchor 2

FAQ

FAQ

Når sendes varen?
Vi sender fortløpende her på Vintagequeen med Bring/Posten. Alle pakker kan spores. Det er vanlig postgang 2-4 dager. 

Er det mulig å stå på venteliste?
Dersom du ønsker en spesiell vare kan du sette deg opp på venteliste, så får du muligheten først, før varen legges ut. Ta kontakt i skjema over.

Kan jeg se/hente varen?
Alle varene kan etter avtale både sees og hentes sentralt i Bergen. Ta kontakt dersom du ønsker å gjøre en avtale på skjema over!

Hva er vintage?
Vintage er brukte varer, så her må man ikke forvente at det er som ut av en butikk. Når det er sagt, så velger vi ut de fineste varene. Enkelte varer er mer vintage enn andre og vil ha bruksmerker og tydelige tegn til bruk. Les godt under beskrivelsen på hvert produkt.

Gjelder kjøpsloven?
Her gjelder den norske kjøpsloven. Du har 2 ukers ubetinget returrett. Frakt retur må man selv stå for!

Er varene ekte?
Alle varer selges med 100% autentisitetsgaranti. Varer autentiseres av en uavhengig part ved behov. Vi garanterer at alle varene er ekte, med livsvarig garanti!

Kjøper dere vesker av privatpersoner?
Det gjør vi! Dersom det er til en fordelaktig pris! Altså, ikke til den prisen du selv kan selge den for på Finn.no og andre salgssteder. Vi har utgifter som skatt, moms og driftskostnader som må taes hensyn til. Dersom du har en veske du vil selge, ta kontakt på skjema over.

Autentiserer dere vesker?
Ja noen modeller kan vi være behjelpelig med, ellers kan vi anbefale et utenforstående part som kun jobber med autentisering og brukes av flere store aktører.

bottom of page