top of page

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Vintagequeen.no.
Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Vintagequeen og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandlingen vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandlingen av personlig data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. 
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Opplysninger som innhentes
Opplysninger som innhentes kan registreres og lagres når du har registrert deg på www.vintagequeen.no, når du er i kontakt med kundeservice, enten via chat eller mail.

Hvor lagrer vi informasjon om deg?
Vår e-handelsplattform er levert av Wix og lagres hos dem.
Vi benytter tjenester levert av en tredje part. Her er en oversikt over hvor informasjonen kan lagres:

Vipps
Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma Eaccounting
Visma Eaccounting er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Informasjon som navn, ordre og faktura.

Bring/Posten/Postnord
Vi sender pakker med flere post aktører og deler således relevant informasjon relatert til frakt, slik som navn, adresse og telefonnummer.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms:
Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F. eks sporingsnummer. Dette er definert som egen interesse og vil ikke bes om samtykke til.

Innsyn og rettighet
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert på deg. Innsyn kan også fås ved å sende en mail til oss. Dersom de registrerte opplysningene ikke er riktige eller er ufullstendige kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personvernopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for dette formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingen i din nettleser.
 

bottom of page