top of page

KJØPSLOVEN

Leverings-, bestillings- og betalingsinformasjon

Nedenfor finner du salgs og leveringsbetingelser for alle bestillinger som blir gjort gjennom Vintagequeen.no. Dette er generelle betingelser som gjelder i det tilfelle ikke noe andre skriftlige avtaler mellom kjøper og Handlegaten.no er inngått.

 

Bestilling hos Vintagequeen.no

Vintagequeen.no er en nettbutikk og ikke en fysisk butikk.

Når bestillingen din er registret vil du motta en ordrebekreftelse fra Vintagequeen.no på e-post. 

Vintagequeen.no tar forbehold om at de automatiske e-posten som skal gå ut kan bli forsinket, eller levert til feil e-postadresse.

Alle varene hos Vintagequeen.no er vintage og selges som de er. Se derfor godt på bildene. Vi tar ikke ansvar for skader etter at varen er tatt i bruk!

Bestillinger

Forbrukerkjøpsloven §41 gir forbruker rett til å avbestille en vare før den leveres, men, da må kunde dekke de utgiftene bedriften har hatt ved dette. Butikken kan ta 10-25% av kjøpssummen, eller be kunde dekke de reelle utgiftene de har fått ved dette.

(Opplysninger hentet fra forbrukertilsynet.no)

 

Sending og levering

Varene som bestilles på Vintagequeen.no skal sendes innenfor maksimalt 1 uke etter bestilling. Når kunden har mottatt varen utlevert anses varen som levert. Vi sender gratis i hele Norge. 

 

Varene sendes med Posten Norge, BRING eller Postnord. Normalt vil leveringen skje innenfor 1-10 virkedager. Dette vil være avhengig av hvilken leverandør og metode varen sendes med. Skulle det oppstå noen tvister vil veikraftloven intreffe.

Dersom det skulle oppstå forsinkelse på leveringen av varen du har bestilt vil ikke Vintagequeen.no stå ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering som skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør. Men vi vil selvsagt være tilgjengelig for å hjelpe med informasjon og sporing av pakken. 

 

Vintagequeen.no tar forbehold om at alle leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Skulle din sending bli forsinket eller borte vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg slik at du kan få varen du har bestilt så snart som  mulig.

Dersom du mot formodning ikke skulle ha mottatt din bestilling innen 10 virkedager etter at den er avsendt ber vi deg ta kontakt. Dersom du mot formodning ikke skulle motta dine varer får du selvsagt refundert det du har betalt.

 

Risikoen for varen(e)

Risikoen for varer overgår til kjøper når angreretten, etter 14 dager fra mottagelsen, er utløpt.

 

Betalingsvilkår

Vintagequeen.no AS (organisasjonsnummer: 917601984 ). MVA på 25% inngår i alle priser.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post. 

For bestilling av varer betalt med betalingskort må du være minimum 15 år, eller ha godkjenning fra din(e) foresatte.

Pris på salgs- eller tilbudsvarer gjelder så lenge lageret rekker.

 

Betaling

Slik betaler du med kort:

Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse. Trykk på "fullfør kjøp", og du kan nå endre betalingsmetode under kjøp knappen.

Beløpet trekkes/reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling. Dersom ordren eller deler av din ordre blir avslått vil du få refundert dette. Refundering av beløpet kan ta opp til en uke avhengig av hvilken bank du har, da det er bankene som står for denne refunderingen. 

På Vintagequeen.no, herav www.vintagequeen.no går personlig informasjon via en beskyttet nettside og URL (https://) .

Nettsiden er satt opp etter Norske lover og regler og personlig informasjon som registreres på nettsiden vil ikke bli solgt til en tredjepart.

 

Fraktpris

Alle varer sendes kostnadsfritt her fra Vintagequeen.

 

Angrerett og retur

Du har alltid 14 dagers angre- og returett hos Vintagequeen.no. Denne gjelder fra den dagen du får varen utlevert.

Om du ønsker å benytte deg av denne angrerettsfristen, og returnere det du har handlet, må du selv betale porto for retur. Pakken må være hos butikken innen 14 dager etter du mottok denne. Husk å fylle ut returskjema.

Ønsker du å bytte varen, betaler du returporto til oss og butikken sender ut nytt produkt gratis til deg. Du kan også ta kontakt for nærmere avtale. Etter returskjema er fylt ut legges denne sammen med varen når du pakker den. Pakk varen forsvarlig, og gjerne i samme emballasje som du har mottatt den i om det er mulig. 

Retur skjer på kunden sitt ansvar, og dersom varen skulle forsvinne og den ikke er sendt med sporing vil kunden ikke få tilbakebetalt penger for ordren.

Ved godkjent retur får du refundert penger direkte til ditt betalingskort

bottom of page