top of page

OM OSS
 

vq5.jpg

“ONE QUEENS TRASH, ANOTHER QUEENS TREASURE”

Her på Vintagequeen.no vil du finne unike, fint brukte skatter som er godt tatt vare på. Vintagequeen er en norsk nettbutikk som så dagens lys for 7 år siden og ble startet på grunnlag av å ufarliggjøre det å kjøpe brukt. Det er mye å velge i og mange feller å gå i.

Ved privat kjøp og salg er det dessverre få rettigheter. Derfor ble Vintagequeen startet, slik det skulle bli lettere for alle å kjøpe fine designvarer uten å måtte bekymre seg for å bli lurt. Her gjelder den norske kjøpsloven.

Vi jobber stolt med å finne og videreformidle brukte og unike produkter og vi oppdaterer varesortimentet kontinuerlig med produkter som vi selv har valgt ut. Vi garanter 100% autentiserte produkter. Skulle du mot formodning oppleve noe annet, så handler du hos oss med en “pengene-tilbake-garanti”.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og inspisert før de legges ut for salg. Ved spørsmål om en vare er autentisk og ved enkelte stikkprøver så brukes det noen som har spesialisert seg på autentisering.

Vintage kan defineres som noe av fin, “gammel” årgang. Noe som er eldre enn nytt, noe som ikke lengre er lett å få tak i. Det er en verdifull skatt, på jakt etter en ny eier og den nye eieren er kanskje nettop deg. Dette er siden for den kvalitetsbevisste! Søker du noe av høy kvalitet, noe som ikke alle andre har, så har du kommet til riktig butikk.

For spesielle ønsker, ta gjerne kontakt, så gjør vi hva vi kan for å hjelpe deg.

VQLOGO.jpg
bottom of page